Brandintų linų sėmenų duonelės
KURĮ SKONĮ IŠSIRINKTI ?
Visos skirtingos, visos skanios. O kai išbandysite visas – žinosite kuri labiausiai patinka.
SU KUO JAS REKOMENDUOJAME VALGYTI ?
PUSRYČIAMS:
SU OBUOLIAIS IR RAZINOMIS – arbatos pertraukėlei,
PIETUMS:
SU BUROKĖLIAIS – prie salotų,
SU MORKOMIS – prie sriubos,
VAKARUI:
SU SAULĖGRĄŽOMIS – sumuštinukams gaminti.
SU POMIDORAIS – prie filmo.
KĄ SAKO KLIENTAI ?
Jei negausiu Jūsų duonelių, teks atidėti gimtadienį.
Taip pat brandintų linų sėmenų duonelės puikiai pakeičia įprastą duoną prie sriubytės ar salotų, ne jos:
Be miltų.
Be cukraus.
Su JŪROS druskyte.
Iš brandintų sėklų.
Džiovintos tik 41 laipsnio temperatūroje, išsaugoję visas naudingas sėklyčių savybes.
IR SKANU, IR SVEIKA – tai labai retai pasitaikantis derinys. NEDVEJOKITE, NEGALVOKITE – IŠBANDYKITE!
LAIKYTI sausoje vietoje, uždaroje pakuotėje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.